Shoeless and Shameless: The Barefoot Collective

Shoeless and Shameless er The Barefoot Collective’s første samlede album, hvor alle medlemmer medvirker. Udgivelsen er mangfoldig og præsenterer en bred palette af musik, der indeholder både humor, nysgerrighed og refleksion -der samtidigt afspejler medlemmernes forskelligartede udtryk.

Optagelserne fandt sted, en solskinsdag i juni 2021, hvor medlemmerne af det kunstnerdrevne pladeselskab Barefoot Records tog til Hvalsø, i midten af Sjælland. Hvert medlem medbragte en komposition, som blev fremført, gennem forskellige konstellationer. På denne dag viklede kunstnerkollektivet sig ind i hinandens musik, og albummet Shoeless and Shameless blev til.

Man fornemmer, at kunstnerkollektivets værdier: improvisation og kunstnerisk frihed, er fællesnævneren for udgivelsen, hvor forskellige kompositioner fletter sig ind i hinanden, og skaber et samlet hele. Shoeless and Shameless er et album, hvor flere stemmer, ønsker at forenes i et kollektivt udtryk: The Barefoot Collective indkluderer hinanden, og byder samtidig lytteren ind i deres fælles kunstneriske univers. 

 

Shoeless and Shameless: The Barefoot Collective

Shoeless and Shameless is the first collective release from The Barefoot Collective. The release presents a diverse palette of music that touches upon humour, curiosity and reflection -where the diverse expressions of the members are visible. 

On a sunny day in June 2021, the members of the artist record label Barefoot ventured out of the city of Copenhagen, and spent a day recording music together in the idyllic surroundings of Hvalsø in rural Sjælland. Each member of the group brought a composition to the table, which was then developed in various constellation settings. On this day the artist-collective entangled in eachothers music and the album Shoeless and Shameless was created. 

The pillars of the Barefoot Records manifesto are at the core of the release: here improvisation and freedom of expression is present. Shoeless and Shameless is a record where different artistic voices want to join in a collective expression: The Barefoot Collective includes each other and welcomes the listener in their artistic universe.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *